Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
Aktuellt

Business Day i Eskilstuna

Event 2017-05-30 10:00

Välkommen till Business Day i Eskilstuna!

Den 30 maj kommer Västerås Science Park genomföra en företagsmässa, i samverkan med Munktell Science Park, där våra medlemsföretag vill träffa dig och dina kollegor!

ABB, Bejier electronics, Sprymer, Berotec och Addiva är några av de utställare som vill få möjlighet att presentera sina tjänster och produkter för er. Det blir kort och gott ett smörgåsbord med allt ifrån industrirobotik, produktionse ektiviseringstjänster och produkter, produktutveckling, IT lösningar och tjänster.

Dagen inleds med att Västerås stad och Eskilstuna kommun presenterar Amazons etablering på de båda orterna och sedan arrangeras en paneldebatt om energie ektiv produktion. Då kommer bland annat Volvo CE att medverka och Energikontoret i Mälardalen är moderator.

Vi räknar med att det kommer vara omkring ett 20 tal utställare och vi ser verkligen fram emot att få trä a dig och ditt företag… så väl mött i Eskilstuna!

Vi kommer bjuda på förtäring under eventet, därför ber vi er vänligen att anmäla er medverkan på länken nedan.

image001

Klicka på bilden för att läsa mer. Anmäl dig här!