Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
Aktuellt

Growth Circle

Event 2017-06-07 10:00

Vad ska man tänka på när man expanderar internationellt? Vad är viktigast att fokusera på för att få lönsamma internationella affärer? Samverkansprojektet Växtzon* välkomnar dig till en Workshop i internationalisering tillsammans med nätverket Growth Circle*.

Follow the Money & Handle the Risks – Hur väljer man marknad? Hur hanterar man riskerna? Chamber Trade Sweden med satsningen Sweden on the Go inspirerar och ger dig kunskap om att satsa internationellt!

När: Onsdag 7 juni 2017
Tid: 10.00–14.00
Var: Expectrum, Kopparbergsvägen 10, Västerås
Pris: Kostnadsfritt för företagare som vill utvecklas
Anmäl dig: Genom att klicka här, senast torsdag den 1 juni. OBS! Begränsat antal platser

* Om Växtzon: Växtzon är ett samverkansprojekt i östra Mellansverige där målet är att fler innovativa företag i regionen ska kunna uppnå en omsättning på100 miljoner kronor. I projektet ingår nio företagsinkubatorer och science parks i Linköping, Uppsala, Eskilstuna, Norrköping, Strängnäs, Västerås och Örebro. Växtzon är finansierat av Tillväxtverket. www.växtzon.se

* Om Growth Circle: Growth Circle är ett nätverk utvecklat av Mjärdevi Scinence Park där utvalda företag i regionen får tillgång till kompetens, coachning och taktiska konkreta råd för att lösa utmaningar i sin tillväxtresa. Bolagen som är aktuella är ofta tech- och mjukvarubolag med skalbara affärsmodeller som vill bli globala.

Relaterade dokument