Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
Aktuellt

Munktell Business Network Frukost – Helenas Hållbara

Event 2017-09-05 08:00

Varmt välkomna på höstens första Munktell Business Network Frukost. Denna gång gästas vi av Helena Wildros.

GÅR DET ATT TJÄNA PENGAR OCH SAMTIDIGT RÄDDA VÄRLDEN?

Välkommen till en frukost där Helena Wildros berättar om sitt företag och koncept HELENAS HÅLLBARA som inspirerar till en mer hållbar livsstil i vardagen.

Det är mindre än ett år sedan Helena startade Helenas Hållbara, ett koncept som inspirerar till en mer hållbar livsstil genom att erbjuda paket med noga utvalda produkter till både privatpersoner och företag.

Helena kommer att berätta om hur idén till konceptet uppstod och hur hon jobbar för att nå ut med Helenas Hållbara, vars syfte är att inspirera till en mer hållbar livsstil i vardagen med det yttersta målet att bidra till en bättre värld. Men går det att tjäna pengar och samtidigt “rädda världen” och är det verkligen OK att ta betalt för hållbarhet?

Helena har varit Start-up på Strängnäs Business Park och har sitt företag i Mariefred. Hon utsågs till Årets Nyföretagare i Strängnäs kommun 2017 samt är en av 40 inspiratörer för hållbar livsstil 2017.

 

08.00-08.30 Drop In

08.30-09.00 Föreläsning

Ingen föranmälan krävs och ingen kostnad!