Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
Aktuellt

Stora Marknadsföringsdagen 23 november

Event 2017-11-23 11:00

Rörlig media spås stå för 80% av marknadsföringen år 2020. Den 23 november klockan 11.00 har du chansen att lyssna på föreläsarna som berättar hur.

Julia Bendelin – konferencier
Som tidigt examinerad IT-ekonom och egen företagare i snart 25 år är hon gravt beroende av sociala medier. Hon älskar företags om vågar ta nya grepp och utmana sig själva och andra, så länge det görs med hjärtat. Den 23 november leder Julia oss genom dagen.

Markus Andréasson – ProLounge
Inspireras av prisbelönta produktionsbolaget ProLounge från Västerås där medarbetare som älskar film gör film som andra älskar. Markus Andréasson, kreativ chef, producent och VD, berättar om sitt effektiva “hattsystem” som har bidragit till att de får ut mesta möjliga av varje filmproduktion samt ger tips på vägen för dig som vill göra egna filmproduktioner.

Johanna Tömmervik – byBrick
Hur kommer egentligen tekniken att förändra verkligheten som vi känner den idag? Hur kommer ditt jobb som marknadsförare förändras? Hur ska du orka och hinna hänga med i den snabba utvecklingen? Och hur ska du ligga steget före? Eftersom mycket av de som händer går emot vår naturliga intuition, är det bästa sättet att rusta sig att vara nyfiken och modig. Och självklart att gå och lyssna på framtidsföreläsningar som denna.

Rolf Lindström – ABB & Synerleap
Från traditionell industri och innovativ Startup miljö kommer Rolf att prata om oväntad rörlig media.

När: 23 november kl. 11.00-16.00, Eskilstuna teater. Anmäl dig senast 20/11 på mie.se

Pris: Medlem i MiE, Innerstad, DeNef, Create eller Vilstagruppen 350kr exkl moms.
Icke medlem 700kr exkl moms. Vi bjuder på lunch och fika.

Betalning med kort via Paypal. Vid fakturering tillkommer 100kr, vänligen uppge faktureringsadress och ev referenser. Anmälan är bindande.

Med din anmälan godkänner du att publik- och mingelbilder där du syns kan användas i MiEs marknadsföring.