Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
Aktuellt

Eskilstuna Näringsliv återkommer – EN18

Nyhet 2017-06-22

Pressmeddelande 2017-06-22

Evenemanget Eskilstuna Näringsliv återkommer – EN18

Förra året slogs Näringslivsdagen och Marknadsplats ihop och blev eventet Eskilstuna Näringsliv. Det blev en succé! Den 15 februari 2018 är det återigen dags för kommunens näringsliv att inspireras, mingla och belönas för sina framgångar på Eskilstuna Näringsliv – EN18.

Arrangörerna NyföretagarCentrum, Munktell Science Park, Marknadsföreningen i Eskilstuna och Företagarna Eskilstuna/Torshälla ser fram emot att Eskilstunas största näringslivsevent återigen ska genomföras. Den 15 februari 2018 kommer dagen att fyllas med kunskap och inspiration och kvällen vigas åt att hylla stadens företagare. Prestigefulla priser kommer att delas ut i kategorierna Årets Nyföretagare, Årets Innovatör, Årets Marknadsförare samt Årets Företagare.

Eventet kommer att äga rum på Elite Stadshotellet med middag och prisutdelning på Lokomotivet i Munktellstaden. Arrangemanget är tänkt att inspirera alla personer som är intresserade av Eskilstuna och dess näringsliv.

– Vi vill skapa en innehållsrik och inspirerande dag för alla som verkar i Eskilstuna och vi tycker att det är oerhört viktigt att hylla och fira framgångar tillsammans, säger Stina Adolfson Kiviaho, Munktell Science Park.

EN18 ingår i Eventkartan för Affärsplan Eskilstuna och är ett tydligt exempel på samarbete i näringslivet. Det lokala företaget Profeel har fått förnyat förtroende att agera eventsamordnare och projektleda EN18 tillsammans med arrangörerna. Nu börjar jobbet med att hitta de perfekta inspiratörerna och underhållningen. Information, nyheter och programupplägg kommer att presenteras löpande under hösten.

– Förra året fanns ett starkt engagemang från hela kommunens näringsliv och det krävs för att genomföra denna typ av event. Om ni är intresserade av att vara en del av evenemanget genom partnerskap är ni varmt välkomna att höra av er, säger Michael Serrander, projektledare för eventet och VD för Profeel AB.

För ytterligare information, presskontakt:
Michael Serrander, michael.serrander@profeel.nu 076-899 11 39 Stina Adolfson Kiviaho, stina@munktellsciencepark.se 070-104 60 05

Eskilstuna Näringsliv samarrangeras av NyföretagarCentrum, Munktell Science Park, Marknadsföreningen i Eskilstuna och Företagarna Eskilstuna/Torshälla. Varje organisation delar ut varsitt pris under kvällen. Priser delas ut i kategorierna: Årets Nyföretagare, Årets Innovatör, Årets Marknadsförare samt Årets Företagare.

eskilstunanaringsliv.se

facebook.com/EskilstunaNaringsliv/ instagram.com/eskilstunanaringsliv/ twitter.com/EskilstunaN