Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
Aktuellt

Generaldirektören ger tummen upp till Making Space for Growth

Nyhet 2017-06-16

Under veckan som gått har ”Making Space for Growth” (MSPfG) fått förmånen att som enda projekt i Östra Mellansverige få en inbjudan till Svenska ESF-rådet i Örebro. Ansvarig projektledare och projektekonom för MSPfG – Maria Lönnerek och Annette Lood – presenterade det framgångsrika projektet för ESF-rådet och generaldirektör Lars Lööw.
 
– Vårt arbete fick mycket bra respons, vilket känns fantastiskt roligt. Det är ett kvitto på att vi är på rätt väg, berättar Maria Lönnerek, projektledare på Munktell Science Park.
 
Making Space for Growth är ett tre-årigt kompetensutvecklings-projekt för solo- och microföretag. I projektet, som startade 1 januari 2016, ingår 228 individer från 46 bolag i Eskilstuna, Strängnäs och Västerås. Making Space for Growth är ett ESF-finansierat samverkansprojekt mellan utvecklingsmiljöerna Create Business Incubator Mälardalen, Strängnäs Business Park samt Munktell Science Park som är projektägare.