Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
Business School

Businessprogrammet som gör skillnad!

Business School är till för dig med en affärsidé du vill testa och förverkliga. Målsättningen är att på bästa och mest effektiva sätt hjälpa dig att testa, vidareutveckla och förverkliga din affärsidé. Programmet erbjuder workshops med professionella och erfarna föreläsare inom entreprenörskap, affärsutveckling och företagande. Tillsammans skapar de ett lärorikt innehåll med en tydlig röd tråd. Med målet att skynda på idéutvecklingen samt öka chanserna för framgång. Business School genomförs i samarbetet med Mälardalens Högskola Idélab och affärsutvecklingsstipendierna kommer även i år från Sparbanken Rekarne.

Hösten 2016 drar vi igång omgång tolv av vårt uppskattade program.


“Business School har varit ett perfekt forum för att få bolla våra tankar, idéer och frågor med erfarna och oerfarna företagare och idébärare”
Dan Lainio, Cleaning Services, 2011.

“Nu är det första gången jag inte kompromissar – den här affärsidén kan jag stå för och det är en bekräftelse på att jag ska driva företag”
Patrick Norlin, JPN Universal, 2014.

Relaterade dokument