Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
Innovera

Många funktioner för innovation

Munktell Science Park har ett nätverk av aktörer som kan hjälpa stora och små organisationer att innovera. Alltifrån enmansföretagaren som har en affärsidé, men inte erfarenheten av att driva företag – till den stora organisationen som är i behov av ett nytt inflöde av idéer till sina innovationsprocesser.

För dig som har en idé du inte riktigt vet vad du ska göra med, rekommenderar vi att beskriva din affärsidé i ett formulär för feedback av innovationsrådgivare via nätverket Din idé, söka till Business School eller något annat program för nyföretagare och idébärare. Du kan även ta kontakt med Projekttorget, där du kan få hjälp att hitta lämpliga utlysningar för att få till din finansiering. Har du kommit så långt att företaget redan är på gång, men du är i behov av affärutveckling finns det en rad vägar att gå – kanske är inkubatorn Create något för dig?