Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
Behöver finansiering?

Finansieringsbehov?

På Munktell Science Park finns olika typer av finansieringslösningar och vi börjar alltid med en analys av ditt företags behov och ger råd som öppnar för olika lösningar.

Projekttorget, erbjuder finansieringsmöjligheter för idéer och företag. Finansieringen kan då komma från till exempel EU. Företag som har antagits till Munktell Science Parks inkubatorsverksamhet Create har ytterligare möjligheter till finansiering från Innovationsbron.

Tillväxtorienterade företag har ibland även behov av att släppa in nya ägare i företaget som bidrar med riskkapital. I vår region finns Sörmlandsfonden som är en sörmländsk investerare av aktivt ägarkapital i bolag med rejäl tillväxt-potential. Sörmlandsfonden driver forumet Sörmlandsnästet där ett aktivt nätverk av affärsänglar ingår, som erbjuds möjlighet att investera tillsammans med Sörmlandsfonden. Sörmlandsfonden ägs av Sparbanken Rekarne, Sörmlands Sparbank och Länsförsäkringar Sörmland samt drivs av Munktell Science Park.