Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
LevelUp

Våga tro på din egen framgång!

Som entreprenör eller innovatör är det lätt att känna sig ensam och ibland lite isolerad. Arbetar man i sin ensamhet eller i en liten grupp är det ibland svårt att hitta perspektiv och motivation. Det kan kännas som att man inte riktigt kommer vidare.

Vi på Munktell Science Park har en stark tro på att framgång uppnås enklare tillsammans med andra. Det kan ske genom samarbete, stöd och inspiration. Därför har vi tagit fram LevelUp, en katalysator som erbjuder inspirerande miljöer, målstyrd coachning och ett nätverk av likasinnade entreprenörskollegor.

LevelUp skapar trygghet och motivation för nya företagare och entreprenörer genom vägledning, samverkan och inspiration.

Har du ett nystartat företag eller ett startup-projekt och vill ta det till en högre nivå redan från början skicka in en ansökan till LevelUp redan idag. Vi har löpande antagning med begränsade platser.

Ansök nu!

 

LevelUp drivs i samarbete med Startup Eskilstuna – ett rådgivarnätverk bestående av Almi Företagspartner, Coompanion, Create Tillväxtinkubator, NyföretagarCentrum, Idélab, Ung Företagsamhet och Munktell Science Park.