Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
Vad är LevelUp?

Vad är LevelUp?

Det är en dynamisk arbetsplats, entreprenöriellt nätverk och personligt stöd för nystartade företag och entreprenörer som vill lyfta sin verksamhet och nå sina mål, både snabbare och roligare.

Vem kan söka?

Alla som startat företag (eller ett spännande startup-projekt) under de senaste 12 månaderna och har ambitionen och viljan att lyckas.

Vad kostar det att vara med?

Företag som antagits betalar endast 500 kronor (exkl moms) per månad under sex månader.

Och vad får jag för det?

Du får en flexibel arbetsplats i en kreativ och dynamisk miljö på Munktell Science Park. Här får du stöd i ditt företagande, rådgivning och peppning – inte minst av de andra företagarna i LevelUp – och ett stort utbud av workshops och föreläsningar. Dessutom har du tillgång till 14 konferensrum, trådlöst internet och en reception som är bemannad vardagar 8–17.

Hur länge får jag vara med på LevelUp?

Sex månader. Sedan ser vi över vad företagets står och eventuella fortsatta behov. Finns det en skalbar potential i affärsidén kan tiden förlängas med ytterligare sex månader med mer fokus på tillväxt. Det finns möjlighet att avancera vidare till Munktell Science Parks företagsinkubator CREATE.

Hur ansöker jag?

Via WEBBFORMULÄRET. Här beskriver du din affärsidé, ditt mål och din vision och vad du vill få ut av LevelUp. Återkoppling kring ansökan sker efter behandling och utvärdering.

Fler frågor?

Hör av dig till Munktell Science Park på 016-550 00 00 eller info@munktellsciencepark.se

eller om du har kontakt med någon av rådgivarna i vårt stödsystem (ALMI Företagspartner, Nyföretagarcentrum, Coompanion, MDH Idélab, Ung Företagsamhet)