Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
Om oss

Making space for innovators

Munktell Science Park hjälper innovatörer och entreprenörer att gå från en idé till ett moget företag på ett snabbt och framgångsrikt sätt. Inspirerande lokaler, olika kompetenser och stödfunktioner finns att tillgå genom hela processen. Här får entreprenörer hjälp med idéutveckling, råd kring finansiering, affärscoachning och mycket annat för att lyckas med sin affärsidé.

På Munktell Science Park samverkar näringsliv, kommun och akademin och stödjer med sitt kunnande, sina kompetenser och resurser.

I samband med seminarier och föreläsningar träffas människor från olika företag och verksamheter. Ofta uppstår helt oväntade samarbeten. Munktell Science Park är en kreativ mötesplats där organisationer och entreprenörer möts och skapar nya affärer och idéer.

Munktell Science Park ska locka talanger och tillväxtföretag till Eskilstuna och vår region. De projekt som genomförs utvecklar näringslivet och skapar tillväxt genom nya affärer, företag och arbetstillfällen.

Munktell Science Park, Eskilstuna Jernmanufaktur AB, är ett kommunalägt bolag och ingår i den kommunala bolagskoncernen med Eskilstuna Kommunföretag AB som moderbolag.