Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
Verksamhet

Making space for innovators

Munktell Science Park (MSP) är en innovativ och dynamisk mötesplats och en katalysator för fler jobb i Eskilstuna. Genom affärsutvecklande och samproducerande aktiviteter ger Munktell Science Park förutsättningar till entreprenörer och innovatörer att växa i Eskilstuna och världen. Munktell Science Park har funnits i över 12 år och är den givna mötesplatsen för Eskilstuna och regionens näringsliv.

Här samlas entreprenörer, företagare och idébärare för att inspireras, skapa affärer och utveckla både sig själv och sin idé/företag. Utöver mötesplatsen erbjuder parken även arbetsplatser och kontor med fokus på kunskapsbaserade verksamheter.

Create Business Incubator AB är en regional inkubator för tillväxtorienterade bolag som vänder sig till bolag med en innovativ och skalbar affärsidé. Create erbjuder entreprenörer och forskare i Södermanland och Västmanland ett affärsutvecklingsstöd som leder till snabbare och säkrare tillväxt. Munktell Science Park och Västerås Science Park är tillsammans ägare av inkubatorn Create.