Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse på vår webbplats. Genom att använda denna webbplats samtycker du till vår användning av cookies.
Ok Mer info
Aktuellt

Delta i innovationstävlingen Smart Lunch

Nyhet 2012-03-18

Hela världen bjuds in att ta fram lösningar kring råvaror, paketering, transporter, tillagning, avfall och koncept för att göra den dagliga lunchen smartare.

Start: 17 mars 2012
Deadline: 31 maj 2012

Idéerna kan vara miljösmarta eller okonventionella råvaror, odling i staden, appar i livsmedelskedjan, bra förpackningsmaterial, teknologier för att tillaga mat eller något helt annat som bidrar till att göra lunchen smartare.

Både nya och tidigare framtagna idéer och innovationer är välkomna, och det räcker att man lämnar in ett bidrag kring en av kategorerierna för att vara med.

Var du än är i världen kan du lämna ditt förslag på nätet.

100 idéer väljs ut och får stöd från professionella med finansiering, rådgivning och annat.

10 idéer vinner – en jury väljer ut 10 vinnare utifrån kategorierna. Dessa får ett paket med insatser skräddarsydda för behov, inklusive en miljöuppföljning. Vinnande bidrag erbjuds en resa och vistelse på Polarforskningsstationen i Abisko

Innovationstävlingen Smart Lunch är en del av utställningen Tipping Point – världens chans på Kulturhuset i Stockholm, och har tagits fram av Munktell Science Park.